Dr. Michael Laitman

A Felső Fény akkumulátora

Kérdés

Mi a különbség aközött ha a Zohár könyvének olvasása közben gondolunk az egységre, és a napközbeni kísérleteink között?

Válasz

Az egész napod attól függ, hogy milyen hosszú ideig vagy képes az egység érzését megtartani, amit a lecke során hozunk létre, ha ezt nem tanultad meg, akkor nem kapcsolódtál a Forráshoz.

Tegyük fel, hogy van egy elektromos járműved, eljössz a benzinkútra, kapcsolódsz a hálózathoz, feltöltöd az akkumulátort és elhajtasz.

Feltöltötted az “akkumulátorodat” vagy sem? Ha a leckére a helyes felkészüléssel jössz, a helyes felfogással, az összes feltételét megteremtve, hogy az “akkumulátorod” megfelelően kapcsolódjon a Fényhez, akkor feltöltődik. Ilyen módon elsétálhatsz a leckéről és a nap többi részén kapcsolatban maradhatsz a Forrással, és meg tudod tartani a helyes szándékot ami ennek a töltésnek köszönhetően létezik. Ez azért van, mert feltöltötted magad úgy hogy most már tudod mit tegyél minden zavaró tényezővel és problémával.

Végül is, ezt kell tennünk. Ha mindent olyan módon teszünk meg, ahogyan kellene nekünk, akkor hirtelen megértjük és felfedezzük, hogy az a világ nem csak  úgy kialakult, hanem egy különleges rendszer, ami a folytonosságát jelenti egy spirituális rendszernek, hogy így spirituális energiával legyünk kitöltve, és aztán keveredjünk a világgal azáltal hogy egymásból húzunk hasznot, problémákkal  nézünk szembe a családban, a munkában, stb. Mindezeket a rendszereket nem ok nélkül teremtették, mivel semmi sem történik véletlenül. Azokat töltjük ki mindazzal amit az “akkumulátorunkba” kapunk, és ennek köszönhetően a következő szintre emelkedünk. Így megvilágítjuk a világot, kijavítjuk, és a segítségével felemelkedünk.

Aztán ismét újratöltjük az akkumulátor, és elkezdjük a következő napot, egyik napot a másik után, ahogyan azt mondják “Minden nap legyen új nap a számunkra.”

CST

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,110 seconds.