Dr. Michael Laitman

Hagyd abba a sejtetést, célozgatást!

Hagyd abba a sejtetést, célozgatást

Nem számít, hogy mi történik az életemben, mindenképpen meg kell, hogy értsem azt, hogy minden a Felső Erőtől származik, amely minden kétséget kizárólag mindent irányít. De egyelőre ez nem tárult fel még előttem, ez eddig rejtettségben maradt, és ezért én szenvedést érzek.

A Teremtő jó és jótevő, de Ő nekem azután jelenik csak meg, miután  átmegy egy szűrőn, és ezáltal az összes jó, valami rosszra, és kellemetlenre változik. Ennek a szűrőnek a vastagságát nevezzük egyszerű rejtettségnek. Ezen túlmenően, a Teremtő is ráhelyez minderre egy szűrőt, és ez által kettős rejtettségbe helyez engem, mely sokkal nehezebb.

Az életemben történt események, mint egy vetítő vászonra vannak vetítve elém, melyekben a kettősrejtettség a Teremtő jóságát átfordítja gonoszra.

Ezért kérem Tőle (a Teremtőtől): “Korrigálj  engem! De nem úgy, hogy megszabaduljak a kellemetlen érzésektől, hanem éppen ellenkezőleg, hogy segítsenek és ébresszenek fel engem. Nélkülük én nem lennék képes, csak valami másra gondolni, a cél helyett. Ezek a kellemetlen érzések irányítanak egyfajta forrás irányába, amely egyelőre még, rossznak tűnik számomra. Ezért kérem a segítséget, hogy ne érezzem többé, hogy Tőled valami rossz származhat.

Nem akarok a “szűrő” mögött maradni, hanem közvetlen kapcsolatban akarok lenni Veled. Nem a kellemes érzések miatt, hanem hogy megismerhesselek Téged. Áldani akarlak Téged. De most még nincs más választásom, ezért átkozlak. A testem sikolt: “Rossz nekem, és én átkozom a gonosz forrását. De Te adtad nekem ezt az érzést, hogy a gonosz is Tőled ered. Te játszol velem utalásokkal, sejtetésekkel, melyeket félig felfedtél és félig elrejtettél. De én, nem akarlak Téged átkozni többé”.

Kérdés:

Hol helyezkedik el ebben a kérdésben a csoport? Tudom ezt kérni a csoport nélkül is?

Válasz:

Próbáld meg! Ha ebbe belekezdesz, akkor össze fogsz zavarodni! Rá fogsz jönni hamar, hogy a helyes kérés csak a csoporton keresztül lehetséges, mert ott védve vagy a hibáktól. A csoporton belül csakugyan a Teremtő felé tudsz fordulni a korrekció irányába, mert nem akadályoznak a jóra való és a rosszra való vágyaid. Végtére is a csoport adja meg neked a tiszta látást, mert a csoport tükrében megláthatod mi az pontosan, amit kérsz, mit is akarsz valójában, és hogy kihez is kell fordulnod ez ügyben. Ez a dolog eszenciája.

2012 Szeptember 2, Reggeli lecke, “A Teremtő arcának rejtettsége és felfedezése”

ford: BS

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,116 seconds.